Belediye Meclisimiz İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart Mahalli İdareler seçimi ardından Belediye Meclisimiz ilk toplantısını Başkanımız Sayın Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirdi.

13 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirilen meclis toplantımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Toplantıda Belediye Meclisi birinci ve ikinci Başkan Vekili seçimi, belediye meclis katip üyeleri seçimi, belediye encümen üye seçimi gizli oy ile yapıldı.

Belediye Plan Bütçe Komisyonu üyeleri, İmar Komisyonu üyeleri, Tarihi Kentler Birliği üyeleri, Kastamonu Mahalli İdareler Birliği üyeleri, Milli Müdafaa Mükellefiyeti Komisyon üyeleri ve Kastamonu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Üyeleri seçimi yapıldı. Ayrıca Kastamonu Belediyesi 2019-2024 yılı Denetim Komisyon Raporu hakkında meclise bilgi verildi.