haberler

Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt Vatandaşlarımıza En Kaliteli Hizmeti Vermeliyiz

Özel Halk Otobüsü hat sahibi ve şoförlerine ‘İş Hayatında İletişim’ eğitimi devam ediyor.

Kastamonu Belediyesi, Özel Halk Otobüsü hat sahipleri ve şoförlerine ‘İş hayatında iletişim’ eğitimlerini sürdürüyor. Birinci gurubun eğitimlerinin tamamlanmasının ardından ikinci gurubun eğitimleri önceki gün akşam itibariyle başladı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şirin tarafından verilen eğitimlerin bir hayli verimli geçtiğini gözlemlediklerini ifade eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, “Arkadaşlar bu şehri hep birlikte yürüteceğiz. Başından bu tarafa ortak akıl diyoruz. Toplu taşımada vatandaşlarımıza en kaliteli hizmetin verilmesi adına Belediyemiz Hizmet binamızda geçtiğimiz ay sonunda başlattığımız iletişim eğitimlerimiz sürüyor. Yaptığımız gözlemler bizlere eğitimlerin başladığı günden bu tarafa olumlu yönde değişiklikler olduğunu gösterdi” dedi.

İkinci gurupta eğitimlere başlayan Özel Halk Otobüsü hat sahibi ve şoförlerine de uyarılarda ve önerilerde bulunan Başkan Vekili Mehmet Yurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “ KABA DAVRANIŞ VE KÖTÜ SÖZ KABUL EDİLEMEZ

Buradan bir şeyi çok net ifade etmek istiyorum. Vatandaşlarımıza kaba davranışlar ve kötü sözler bizler tarafından asla kabul edilemez! Hizmet etmekten mutluluk duymalıyız.

Toplu taşımayla ilgili bakış açısını, davranışlarınızla düzeltmelisiniz. Şikayetlerin hızla azalmasını bekliyoruz.

YAŞLILARIMIZA ATA OLARAK BAKALIM!

65 yaşındaki vatandaşa devlet ücretsiz toplu taşımadan yararlanma fırsatı vermişse o vatandaşımız bu haktan yararlanacaktır. Bunun tartışması olmaz. Devlet 65 yaşın ücretsiz taşınması noktasında otobüs başı belirli bir ücret gönderiyor. Yaşlılarımıza ata olarak bakalım! Onları annemiz, babamız gibi görelim.

VATANDAŞLARIMIZIN EN İYİ HİZMETİ ALMASINI SAĞLAYALIM

Hakkaniyetli bir yönetim sergilemek için çalışıyoruz. Bu konuda sizlerde bizler gibi vatandaşlarımıza hizmet ediyorsunuz. Birlikte daha güzel işlere imza atalım. Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti almasını sağlayalım.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Hepimiz engelli adayıyız. Bunu asla unutmayın. Engellilerimize böyle bakalım. Onlar bizlerin değerleri ve bu değerlerimize maksimum derecede saygı, sevgi ve ilgi gösterelim. Engelli rampalarını talep edildiği an açalım.”

İş hayatında iletişim eğitimleri, 28 Kasım tarihine kadar sürecek. Halk otobüsü hat sahipleri ve şoförlerine bu sürede Milli Eğitim Şube Ahmet Şirin tarafından toplam 24 saatlik iş hayatında iletişim eğitimlerini tamamlayacak.