Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. R. Galip Vidinlinlioğlu’nun Engelliler Haftası Mesajı

Engelli olmak, yalnızca bireyi değil toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren bir durumdur. Her birimizin birer engelli adayı olduğunu unutmadan engelli bireylerimize hayatın her alanında yer açmalı ve fırsat eşitliği sağlamalıyız. Engelli bireylerimizin yaşam zorlukları karşısında duygudaşlık kurmak ve onların yaşam şartlarını iyileştirmek için gayret etmek vatandaşlık görevimizdir.

Engelsiz bir Kastamonu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın da gereği olarak engelli vatandaşlarımızla hayatın her alanında yan yana duruyoruz.

Engelliler Haftası vesilesiyle toplumumuzda daha yüksek bir bilinç ve duygudaşlık oluşturmasını temenni ediyor, herkes için engelsiz bir dünya diliyorum.