Dünya’nın Çevresinde 7,5 Tur Attık

Başkan Vidinlioğlu kar ile mücadelenin 360 saatini sosyal medyasından paylaştı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şehrimize yağan yoğun kar yağışıyla birlikte kar timlerinin gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Vidinlioğlu, kar ile mücadelenin 360 saatini sosyal medya hesabı üzerinden özetledi. “Kastamonu’da yolunuz açık” başlığıyla yapılan açıklamada kar ile mücadelede 50 iş makinesi 150 personelin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığı belirtildi. Belediyenin 2983 hektarlık hizmet alanı içerisinde toplam 300 bin kilometre küreme ve tuzlama çalışması yaptığı belirtildi. Bu sürede ise 4 bin 200 ton tuzlama yapıldığı duyuruldu. Yapılan sosyal medya paylaşımında karla mücadele ekiplerinin yaptıkları mesafenin dünyanın çevresinde 7.5 tur olduğu vurgusuna da yer verildi.

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Memleketimize ve hemşehrilerimize hizmet aşkı bize Dünya’nın çevresini 7.5 defa turlatmış desek yanılmış olmayız sanırım. Karla mücadele kapsamında ilk kar tanesinin düşmesinden bugüne kadar 300.000 km toplam mesafe kateden ekiplerimiz 360 saattir kesintisiz mücadele ediyor. Sevdamız da gücümüz de Kastamonumuz ve hemşehrilerimiz.” denildi.