Belediye Başkanımız Sayın Hasan Baltacı’nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

İşçinin ve emekçinin sömürüye, açlığa, yoksulluğa, güvencesizliğe ve adaletsizliğe karşı dayanışmasının adı olan 1 Mayıs kutlu olsun.

Milletvekilliği dönemimizde olduğu gibi bundan sonra da işçilerimizin ve emekçilerimizin hak ve adalet mücadelesinde hep omuz başında olacağız.

Kastamonu Belediyesi olarak, tüm çalışanlarımıza hak ettikleri değeri vermek, iş güvenliğini sağlamak ve sağlıklı çalışma koşulları sunmak için azami gayret göstereceğiz. Çünkü biliyoruz ki, emekçi çalışma arkadaşlarımızın refahı ve mutluluğu, şehrimizin refahı ve mutluluğu demektir.

Sosyal adaletin, emek ve alın terinin paha biçilemez değerini bilen bir anlayışın temsilcileri olarak emekçi kardeşlerimizin alın teriyle kazandıkları haklarına sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Şehrimizi işçi ve emekçilerimizle beraber daha yaşanabilir ve daha adil kılmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin ve güzel şehrimiz Kastamonu’muzun kalkınmasında, üretkenliğinde ve refahında emek ve alın terini esirgemeyen tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.