Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’ndan Merkez Ortaokulu’na Ziyaret

Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, okul ziyaretleri programı kapsamında Merkez Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, bu kapsamda başlattığı okul ziyaret programlarını sürdürüyor. Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Yurt ile birlikte Merkez Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, öğretmenlerle ve idarecilerle sohbet etti. Öncelikli olarak ziyaret sebebini hal, hatır sormak olarak belirten Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, daha sonrasında ise eğitim kurumlarının eksiklerini ve ihtiyaçlarını öğretmen ve idarecilerden dinledi. İhtiyaçların imkanlar doğrultusunda giderileceğini ve eğitim camiasının güçlü olması gerektiğini sözlerinde belirten Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, öğretmenlerin talep, görüş ve önerilerini de dinledi. Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ziyaretinde proje ve çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunurken bu kapsamda çalışan anneler için evde yardımcı personel projesi, kültür sanat evi projesi, şehir içi ulaşımının yeniden düzenlemesi, dere yatağanın ıslah edilmesi, Kuzeykent’e kurulması planlanan itfaiye birimi, akıllı pompalar, güneş enerji panelleri ve atık su arıtma tesisi gibi birçok konuyu da eğitimcilerle paylaştı. Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu sözlerine son verirken; “Çocuklarımız için daha güzel bir geleceği birlikte inşa etmek adına biz varız” dedi.