Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu’ndan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde İnceleme

Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şehirlerarası otobüs terminalinde ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Şehirlerarası otobüs terminalinde Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Yurt ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu gerçekleştirdiği ziyarette otogar yönetimi ve otobüsçüler ile de bir araya gelerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi. Otogar içerisinde ve çevresinde yapılacak düzenlemeler için yerinde inceleme yapan Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu, otogar bölgesindeki eksiklikleri de tespit ederek gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti. Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu ziyareti esnasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.