Başkan Vidinlioğlu’ndan, Yağız’a Tam Destek

SMA Tip-1 hastası bebek için Belediye Başkanı bu akşam canlı yayına katılacak.

HAYDİ KASTAMONU…

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, SMA Tip-1 hastası Yağız Batu bebek için destek canlı yayınına katılacak. Bu akşam saat 21.00’de başlayacak canlı yayına katılacak olan Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Yağız Batu’nun tedavisi ve sağlığına kavuşması için gerçekleştirilecek canlı bağış yayınında olacak. Canlı yayına katılacağını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Vidinlioğlu, “SMA Tip 1 Savaşçısı güzel evladımız Yağız Batu için destek yayınında olacağız. 3 Ocak 2024 Çarşamba Günü saat 21.00’da Instagram üzerinden gerçekleştireceğimiz canlı yayına herkesi bekliyoruz. Yağız Batu için bir olalım, inşallah sağlığına kavuşmasına vesile olalım.” çağrısında bulundu.