Başkan Vidinlioğlu: “Aşağıdan Yukarıdan İnşallah Şampiyonluk Görünüyor”

AVRUPA’NIN SULTANLARINA KASTAMONU’DA COŞKULU KARŞILAMA

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası grup 5. maçında Macar ekibi DVSC Schaeffler’i 34-32 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Kadın Hentbol Takımımız dün akşam saatlerinde şehirde coşkuyla karşılandı.

Kastamonu Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı için Olukbaşı mevkiinde bulunan kulüp binası önünde gerçekleştirilen karşılama törenine Vali Yaşar Karadeniz, Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, kulüp yöneticileri, taraftarlar ve basın mensupları katıldı. Otobüsten inen sporculara ve teknik heyete çiçek verildi, meşaleler yakıldı.

Karşılama töreninde konuşan Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Hepiniz hoş geldiniz, zaferle geldiniz. Bizleri çok mutlu ettiniz. Aşağıdan yukarıdan inşallah şampiyonluk görünüyor. Bundan sonrasında yolumuz daha açık olacak. Gruba şanssız başladık. Ama kaderimizi de kendimiz çizdik. Çok şükür burada son dakikada kaybettiğimiz maçı, orada da son dakikada kazandık. Bu sonuçla da çeyrek finale kaldık. Bundan sonrasında iki maçlı eleme usulü ile oynayacağız. Çok daha dikkat etmek gerekecek. Ama ben inanıyorum ki daha öncesinde yarı finaline, finaline gittiğimiz kupanın bu sefer de gruptan çıkarak bir ucundan tutmuş olduk. İnşallah el ele, birlikte, beraberce final oynarız ve inşallah da kupayı alırız. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu soğuk kış gününde gelen bütün haziruna da teşekkür ediyorum” dedi.