Acem Hanı Gastronomi Merkezi İçin Teknik Ve Stratejik Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi
Belediye Başkanlığımız tarafından hazırlanmış olan ‘Acem Hanı Gastronomi Merkezi’ ile ilgili olarak düzenlenen strateji geliştirme toplantısı Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.
Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen strateji geliştirme toplantısına Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun yanı sıra KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Belediye Başkan Yardımcımız Nuray Çolak, İmar ve Şehircilik Müdürümüz Ufuk Yücebıyık, Belediyemiz Proje Koordinatörü Merve Nur Kaya ile KUZKA Program Yönetim Birimi Başkanı Halil İbrahim Kırlı, KUZKA ve belediyemiz proje yetkilileri katıldı. Projenin sahibi olan Belediye Başkanlığımız tarafından gastronomi alanında fizibilite dosyası oluşturularak önemli bir adım atılırken toplantıda projenin finansmanını sağlayacak olan KUZKA yetkilileri ile gastronomi konusunda izlenecek yol ile fikir alışverişinde bulunuldu.
Acem Hanı Gastronomi Merkezi’nin teknik ve stratejik planlamasının yapılması noktasında ilk resmi ve somut adım niteliği taşıyan toplantı neticesinde ‘UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına’ gastronomi ile girilmesi ve bu noktada da ortak bir akılda birleşilmesinin gerekliliği vurgulandı.