Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftasını Kutladık

Her yıl çeşitli etkinliklerle ülke genelinde kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Belediyemiz Çocuk Bakımevi’nde, Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun da katılımı ile kutlandı.

12-18 Aralık tarihleri arasında her yıl kutlanan Yerli Malı Haftası, Belediyemiz Çocuk Bakımevi’nde de çeşitli etkinliklerin tertip edildiği program ile kutlandı. Programa Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcılarımız Mehmet Yurt ile Serkan Bahçacıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Melih Nural, Özel Kalem Müdürümüz Serkan Altıkulaç, Çocuk Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri katıldılar. Programda düzenlenen etkinliklerle öğrencileri yerli malı ürünleri kullanmanın önemi anlatılırken öğrenciler de günün önemini anlatan şiirlerini okudular. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.