Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu 22. Tosya Yağlı Güreşlerini İzledi

Belediye Başkanımız Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu 22. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Anadolu’nun Kırkpınarı Tosya Yağlı Güreşlerini izleyerek güreşlerde dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Tosya Güreş Sahasında düzenlenen 22. Tosya Yağlı Güreşlerinde başaltı kategorisinde 1. Deniz Yasak, 2. Ömer Faruk Kalender ve 3.’lüğü paylaşan Mustafa Taş ile Yücel Yazıcı madalyalarını Belediye Başkanımız Opr. Dr. Galip Vidinlioğlu’ndan alırken Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil de Belediye Başkanımız Opr. Dr. Galip Vidinlioğlu’na güreşlere katılımlarından ötürü günün anısına özel olarak yaptırılan plaketi takdim etti.

Başpehlivanlık güreşlerinde ise 1. Fatih Atlı, 2. Serhat Gökmen, 3. Ali Gürbüz olurken Belediye Başkanımız Opr. Dr. Galip Vidinlioğlu da Başpehlivan Fatih Atlı’yı ve dereceye giren diğer güreşçileri tebrik etti.