Ali Fuat Darende İlkokulu Öğrencileri Geçici Hayvan Bakımevimizi Ziyaret Ettiler

Ali Fuat Darende İlkokulu 4-E sınıfı öğrencileri Belediyemiz Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ederek sahipsiz sokak hayvanlarını beslediler.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Sınıf Öğretmenleri Saadet Bulut ile birlikte Belediyemiz Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret eden Ali Fuat Darende İlkokulu 4-E sınıfı öğrencileri hayvanlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Küçük yaşlarda aşılanması gereken ve önemli bir sosyal sorumluluk olgusu olan hayvan sevgisini çocukların kalplerine işlemek adına gerçekleştirilen bu ziyarette öğrenciler, Kastamonu Belediye Başkanlığımıza ait Geçici Hayvan Bakımevi’nin çalışmaları ile ilgili bilgileri de uzman veterinerlerimizden aldılar. Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Yurt’un eşi Rasime Bircan Yurt’un da eşlik ettiği proje ziyaretinde öğrenciler, sahipsiz sokak hayvanlarını hem sevdiler hem de beslediler. Hayvanları beslemekten ve onlarla zaman geçirmekten büyük mutluluk duyan öğrenciler çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretlerini tamamladılar.