Vidinlioğlu; “Yoğun Kullanım Alanlarından Olan Pazar Yerlerinin Hijyenine Önem Veriyoruz”

Belediye Başkanlığımız tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehir merkezinde bulunan pazar yerlerinde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Tüm İslam coğrafyasının büyük bir birliktelik içerisinde idrak edeceği Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Belediye Başkanlığımız da bayram öncesi hazırlıklarına başladı. Vatandaşların bayram öncesinde yoğun olarak kullanacağı pazar yerlerinin temizliğine azami derecede özen gösteren Belediyemiz bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Hal Müdürlüğümüz, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz ve İtfaiye Müdürlüğümüzün ortak çalışması ile pazar yerlerinde temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Pazar yerlerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu; “Kurban Bayramı’na yaklaşık olarak 10 günlük bir süre kaldı. İnşallah bu bayramı da birlik ve beraberlik içerisinde hem şehrimizde hem de tüm İslam coğrafyasında layığı ile karşılayıp tamamına erdireceğiz. Bayram öncesi Kastamonu Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşen vazifeleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu kapsamda da çalışmalarımıza pazar yerlerinin temizliği ile başladık. Bu konuya önem veriyoruz. Şüphesiz ki bayram öncesi vatandaşlarımızın en çok kullanacağı alanlardan bir tanesi de pazar yerleri olacak. Bu açıdan bakıldığında da bu bölgelerin hijyeni çok önemli. Hem şehir dışından şehrimize bayram sebebi ile gelecek olan vatandaşlarımızın hem de burada yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik koşullarda alışverişlerini gerçekleştirebilmeleri için ekiplerimiz azami özen ile pazar yerlerindeki temizlik faaliyetlerini gerçekleştiriyorlar. Bu noktada esnaf kardeşlerimizden de ekiplerimize yardımcı olmak adına bir ricamız var. Esnaf kardeşlerimizden atıklarını çöp kutularına atmalarını önemle rica ediyoruz. Bu sayede ortak akıl ile yönetme gayesinde olduğumuz şehrimizi bu konuda da ortak çalışma ile daha temiz tutacağız” dedi.