Ramazan Sokağı Kapılarını Açtı

“Nerede o eski Ramazanlar?” sorusuna adeta cevap olan Kastamonu Belediyesi’nin tarihi Nasrullah Meydanı’nda kurduğu Ramazan Sokağı kapılarını açtı.
İlk iftar ile birlikte etkinliklere başlanan Ramazan Sokağı’nda Bengü Türk TV iftar özel programını canlı olarak yayınladı.

Teravih namazının ardından Ramazan Sokağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu ve MHP İl Başkanı Yüksel Aydın, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

İlginin bir hayli yoğun olduğu Ramazan Sokağı’nda çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. Ramazan etkinlikleriyle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, 30 gün boyunca etkinliklerin süreceğini belirtti.

Birbirinden özel tiyatro gösterileri, eğlenceler ve orta oyunlarının sergileneceğinin de altını çizen Belediye Başkanı Vidinlioğlu, “Güzel bir Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğiz. Burada çocuklarımızın gülen yüzlerini görmek, tarihi meydanımızın hak ettiği canlılığa kavuşması bizler için önemliydi. Bunu sağladığımız için mutluyuz. Her akşam farklı bir programı hemşehrilerimizle buluşturacağız” ifadelerini kullandı.