Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Hayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza atan engelli kardeşlerimizin

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Engelli kardeşlerimiz ülkemize artı değer katan, başarılarıyla bizleri gururlandıran toplumumuzun en özel parçalarından biridir. Her zaman söylediğimiz gibi hepimiz birer engelli adayıyız. Burada önemli olan kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri aşabilmektir. Her daim birlikte yaşadığımızın farkında olup düşünceli davranabilmektir. Onların haklarını her yerde korumak ve girişimlerinde destek olup, hayatın içinde olmalarını sağlamak hepimizin görevidir.

Kastamonu Belediyesi olarak Valiliğimiz ve Sakatlar Derneğimiz ile birlikte engelli kardeşlerimize yönelik başarılı projelere imza attık. Bizim hedefimiz Engelsiz bir Kastamonu oluşturmaktır. Bunu da hep birlikte el ele vererek yapacağımıza eminim.  Kardeşlerimizin sosyal hayatta daha fazla yer almaları bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda dün olduğu gibi bugünde yarında bizler daima kardeşlerimizin yanında olacağız.

Bu vesileyle Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal duyarlılığımızın daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimizi en kalbi duygularım ve muhabbetle selamlıyorum.