Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın Zabıta Teşkilatı’nın Kuruluşunun 192. Yılı Mesajı

1826 yılında temelleri atılan Zabıta Teşkilatının 192’nci yılını ve Zabıta Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. 192 yıldır sokakta ve tüm yaşam alanlarında kentin huzur, sağlık ve düzenin sağlanmasıyla görevli olan Zabıta ekiplerimiz, bugün yerel yönetimlerinin vitrinidir. Zabıta ekiplerimiz daima vatandaşın yanında olarak yaptıkları hizmetlerle bizlerin övünç kaynağı olmuştur. Belediyemiz ile vatandaşımız arasındaki önemli köprülerden biri olan Zabıta Teşkilatımız, 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak takdire şayan çalışmalar gerçekleştirmektedir. Zabıta teşkilatımız dün olduğu gibi bugünde yarında görevini en iyi şekilde yaparak kentin huzur, sağlık ve düzeninin nişanesi olacaktır. Mesai gözetmeksizin büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren Zabıta ekiplerimizi başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Vefat etmiş ve şehit olmuş meslektaşlarımızı rahmetle, saygıyla minnetle anıyorum. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192’nci yılını ve Zabıta Haftası’nı kutluyorum.