Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Refah düzeyinin yükselmesinde, ülkemizin kalkınmasında emekleri ve alın terleriyle önemli rol oynadığını bildiğimiz işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Cennet vatanımızı kritik bir süreçten geçtiği dönemde yakaladığımız büyük birlik ve beraberliğimizin koruyucularından olan işçilerimizin en iyi şartlara kavuşması adına hükümetimizin çalışmaları sürmektedir.
600’ün üzerinde emekçi kadrosuna sahip olan Belediyemizde işçilerimiz bizlerin iftihar kaynağıdır. Yaptığımız her çalışmada başarıya ulaştırdığımız her projede bu güzel ailenin her bir ferdinin emeği vardır.
Bu doğrultuda halkımıza hizmet adına cefakar ve fedakarca çalışan ailemizin her bir ferdine teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.