Kastamonu Türkiye’nin En Özel Şehirlerinden Biri

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov “Kastamonu Türkiye’nin En Özel Şehirlerinden Biri”

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sayın Prof. Düsen Kaseinov ve Türk Dünyası’nın çeşitli kentlerinden ilimize gelen misafirler Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Babaş ziyarette konuklarına Kastamonu’yla ilgili bilgi verirken Türk Dünyası’nın Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu’da gerçekleştirilen etkinliklere iştiraklerinin kendisini çok memnun ettiğini belirtti. Başkan Babaş tüm Türk Dünyası’nı 21 Mart’ta Kastamonu’da yapılması planlanan Türk Dünyası Kültür Başkenti açılışına davet etti.

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, Kastamonu’nun Türkiye’nin en özel şehirlerinden biri olduğunu ve Türk Dünyası Kültür Başkenti olmayı hak ettiğini belirterek “Değerli Belediye Başkanımız Tahsin Babaş, Kastamonu’nun değerlerinin tanıtılması adına gerekli her girişimi yapıyor. Bizlerinde desteğiyle bu eşsiz kenti dünyaya tanıtacağız. Kastamonu gerçekten çok özel bir şehir” diye konuştu.

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.