Şehit Aileleri ve Gazilerden Başkan Babaş’a Teşekkür Ziyareti

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği üyeleri ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri dün Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Berat Satıoğlu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu ziyarette Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a desteklerinden ve yaptıklarından ötürü teşekkür etti.

Berat Satıoğlu yaptığı açıklamada “Biz her iki dernek üyeleri olarak sizlere müteşekkiriz. Gerek gazilerimiz gerekse şehit ailelerimiz için yaptıklarınız asla unutulmayacak. Bizler ilimize yaptığınız her yatırımı da yakından takip ediyoruz. Aldığınız ödüller Kastamonulu olarak bizleri de onurlandırıyor. Tüm üyelerimizle birlikte sizlerin daima yanındayız ve boş söylemleri kınıyoruz.

Kastamonumuzun birlik ve beraberliğini temsil etmeniz ve bizlere sağladığınız desteklerden ötürü Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına sizlere şükranlarım sunuyorum” dedi.

Kahraman şehitlerimizin emaneti olan ailelerini ve kahraman gazilerimizi Kastamonu Belediyesi’nde ağırlamanın onurunu yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kendisine yapılan nazik ziyaretten ötürü şehit aileleri ve gazilere teşekkür etti.

Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, bu süreçte şehit ailelerimizin ve gazilerimizin birlikteliğinden büyük güç alındığına vurgu yaptı. Türkiye’nin kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde daima varolacağını ifade eden Başkan Babaş, “Bizlerin kapısı daima şehit ailelerimize ve gazilerimize açıktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Nazik ziyaretinizle bizleri gururlandırdınız, onurlandırdınız. Güzel dileklerinizle çalışma azmimizi arttırdınız. Sizlere her daim minnettarız. Bu vesileyle bir kez daha Gaziler Günümüzü kutluyor, kahraman şehitlerimizi minnetle yad ediyorum.”