Hedefimiz Engelsiz Bir Kastamonu Oluşturmak

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Engelliler Haftasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tahsin Babaş, “10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası, engelli vatandaşlarımızın hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Hepimizin bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Ruhumuzdaki engelli kaldırarak konuya çok hassas yaklaşmalı ve engelli kardeşlerimiz için her daim düşünceli olmalıyız. Bu noktada toplumsal duyarlılığımızın daha da artması için hepimize büyük görevler düşmektedir.

Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına varana dek her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele takdire şayandır ve bu mücadelede onların yanında yer almak, onları teşvik etmek hepimizin önceliği olmalıdır.

Bizler bu noktada Sakatlar Derneğimiz ve Valiliğimiz ile birlikte ciddi projelere imza attık. Bu projelerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlerin amacı engelsiz bir Kastamonu oluşturmaktır. İnşallah bu hedefe en kısa sürede ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftası’nın hayırlara verile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” diye konuştu.