Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve AK Parti İl yönetimi Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve AK Parti il teşkilatı dün Salı Pazar’na giderek burada esnaflar ve vatandaşlarla biraraya geldi. Vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyen Başkan Babaş, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum oylamasıyla ilgili esnafların ve vatandaşların sorularını da cevapladı. Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Babaş, tüm çalışmalarını Büyük Türkiye’nin Güçlü İli Kastamonu hedefi doğrultusunda yaptığını belirtti. Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum oylamasının bu noktada önemli olduğunun altını çizen Başkan Babaş, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması geleceğimizin teminatı gençlerimizin istiklali ve istikbali için 16 Nisan’ın önemine değindi. Cumhurbaşkanı’nın millet tarafından doğrudan seçilmesi nedeniyle vesayet sisteminin tamamen tasfiye edileceğini sözlerine ekleyen Başkan Babaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’nin sistemi olduğunu ve bu sistem ile ekonomik büyüme ve refahın da artacağını vurguladı.