Yaşlısına Sahip Çıkamayan Toplumlar Değerlerini Kaybeder

Huzurevi sakini Şair Raşit Tekşen’den Başkan Babaş’a teşekkür ziyareti.

Okuma yazmayı 26 yaşında öğrenen ve hayatını şiirler ile anlatan 90 yaşındaki Raşit Tekşen dün Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti. Huzurevi sakini olan Şair Tekşen, Başkan Babaş’a Huzurevi sakinlerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ederek ‘Tahsin Babaş Başkanımız’ isimli şiirini okudu.

Yaşlıların başının tacı olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Büyüklerimizin ellerinden öpmek onlarla sohbet etmekten çok keyif alıyorum. Huzurevi sakinlerimizle de sık sık görüşüyoruz. Yaşlısına sahip çıkamayan toplumların tüm değerlerini kaybetmeye mahkum olduğu bilinciyle çalışmalarımızı yapıyoruz. Devletine ve milletine büyük hizmetler yapmış ecdadın torunları olarak yaşlılarımıza daima sahip çıkacağız. Onların sevgisi ve duası bizlere güç veriyor.” dedi. Başkan Babaş, nazik ziyaretlerinden ve güzel şiirinden ötürü Şair Raşit Tekşen’e teşekkür etti.

Raşit Tekşen’in Belediye Başkanı Tahsin Babaş için yazdığı şiir şöyle:

TAHSİN BABAŞ BAŞKANIMIZ

Çevremize bakar olduk