T.C. Kastamonu Belediyesi Resmi Web Sitesi | www.kastamonu.bel.tr » Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın Eczacılar Günü Mesajı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın Eczacılar Günü Mesajı

Türk eczacılığının miladı olan 14 Mayıs 1839 yılından itibaren eczacılık mesleği büyük bir gelişme göstermiş ve dünya seviyesinde hizmet verir bir konuma gelmiştir.

İnsanlarımızın sağlığı için gelişen bilim dünyasına sunduklarıyla çok değerli bir misyonu devam ettiren Eczacılarımız, toplumsal hayat içerisindeki önemlerini sürdürmektedir. Kutsal bir görev yürüten, hekimler tarafından önerilen ilaçları temin eden ve en düzgün şartlarda korunmuş şekilde vatandaşımıza ulaştıran ve bizlerin şifa bulmalarına yardımcı olan eczacılarımızın Eczacılar Günü’nü canı gönülden kutluyorum.