Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Şanlı tarihimiz boyunca insan sağlığını ve hayatını her şeyin üstünde tutan, toplum sağlığının korunmasında fedakarca hizmet veren Türk hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız bizlerin gurur kaynağıdır.

Büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız her şartta ve ortamda vatandaşa hizmet için canını dişine takmaktadır. Türk hekimlerinin gerçekleştirdikleri her başarılı operasyon ve Tıp dünyasına katkıları tüm ülkelerce kabul edilmiştir.

Çanakkale’den, Kurtuluş Savaşı’na, 15 Temmuz’dan, Afrin’e aynı ruhla kutsal görevlerini icra ederek şifa dağıtan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız her zaman takdiri hak etmektedir.

Bu bilinçle doktorlarımız, sağlık personellerimiz ve vatandaşlarımız için sağlık alanındaki son teknolojiler hükümetimizin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla ülkemize kazandırılmış, doktorlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Hükümetimizin sağlık reformu kapsamında yaptığı atılımlar ve yatırımlar hiç şüphesiz ki ülkemizin sağlık alanındaki sorunlarını büyük ölçüde çözmüştür ve çözmeye de devam etmektedir. Bu süre içerisinde yapılan ve yapılmaya devam eden sağlık yatırımlarından ilimiz de üzerine düşen payı almaya başlamıştır. Bu bağlamda Kastamonu Devlet Hastanemiz bölgesinin en donanımlı hastanelerinden birisi olarak dikkat çekmektedir. Yine ilçelerimize yapılan sağlık yatırımları bu alanda vatandaşlarımızın en iyi hizmeti almasını sağlamak adına sürmektedir.

Toplumumuzun sağlığının korunması adına hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız da fedakarca çalışmalarını sürdürmektedir. Büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız her şartta ve ortamda vatandaşa hizmet için canını dişine takmaktadır. Fedakarca görevlerini sürdüren hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın karşı karşıya kaldığı şiddet olaylarını kınıyorum.

Bu düşünceler içerisinde toplumumuzun sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.