T.C. Kastamonu Belediyesi Resmi Web Sitesi | www.kastamonu.bel.tr » Belediye Başkanı Tahsin Babaş’tan Yarıyıl Tatili Mesajı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’tan Yarıyıl Tatili Mesajı

Oldukça yoğun ve yorucu geçtiğini bildiğim 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin tamamlandığı bugün tüm öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin heyecanını paylaşıyorum.

Bir hayli verimli geçtiğine inandığım 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının birinci dönemi boyunca fedakarca çalışan kıymetli öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum.

Yarıyıl tatilinin öğrencilerimiz açısından değerlendirirken kıymetli velilerimizin sadece notlara endekslenerek hareket etmeyeceklerini ve çocuklarımızın özelliklerini fark ederek, eksiklerini gidermeleri ve gerçekten neye ihtiyaçları olduklarını belirlemeye çalışacaklarına inanıyorum.

Zira çocuklarımızın bugün alacağı karneler onların üzerinde kesinlikle psikolojik bir baskı oluşturmamalıdır. Bu doğrultuda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza vereceğimiz manevi destek onların özgüvenini arttıracağı gibi başarıyı da yakalamalarında büyük bir katkı sağlayacağı unutulmamalıdır.

Ülkemizin aydınlık yarını olana çocuklarımız hiç şüphesiz ailelerimizin ve bizlerin en değerli varlıklarıdır. Kastamonu Belediye Başkanı olarak çocuklarımızın her zaman bizlerin beklentilerini karşılayacaklarından en ufak bir şüphem yoktur.

Kıymetli öğrencilerimiz inanıyorum ki sizler; milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Bizi biz yapan değerlerimizi her daim koruyacak ve ülkemizin güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız. Bu doğrultuda düzenli ve sürekli çalışmalarınızı sürdüreceğinizden eminim. Kıymetli öğrencilerimiz başarılarınızın artarak devamını diliyor, bu duygu ve düşünceler içerisinde sizlere, kıymetli öğretmenlerimize ve saygı değer ailelerimize huzur dolu bir yarıyıl tatili diliyorum.